Hozzávalók:
- 105 g liszt
- 6 g sütőpor
- 3-4 evőkanál reszelt csoki (cukormentes)
- 2 csapott evőkanál kakaó
- 2 egész tojás
- 50 ml tej
- 4 evőkanál olívaolaj
- 2 teáskanál vanília aroma
- 1 marék áfonya
- 25 g Inka Sweet Stevia Omega 4x
A lisztben elkeverjük a kakaót, sütőport, Inka sweetet és a reszelt csokit. Egy külön tálban elkeverjük a nedves hozzávalókat; tejet, tojást, olívaolajat és a vanília aromát.
Apránként hozzáadjuk a lisztes keveréket és csomómentesre eldolgozzuk, végül belekeverjük az áfonyát.
A muffin formákat 2/3-ig megtöltjük a masszával, 180 fokon 15 perc alatt készre sütjük.
Apránként hozzáadjuk a lisztes keveréket és csomómentesre eldolgozzuk, végül belekeverjük az áfonyát.
A muffin formákat 2/3-ig megtöltjük a masszával, 180 fokon 15 perc alatt készre sütjük.
Elkészítési idő/adag: 40 perc, 11 db