Az Inka Sweet Csapat

Felkapcsoljuk a fényt az alagút végén…

A Hitvallásunk

“Az Inka Sweet Stevia nekünk nem csak egy termék, hanem egy életérzés, egy Isteni zene, egy dallam, amivel harmóniába hozzuk a testünket a lelkünkkel. Minden nap esszük, isszuk és tapasztaljuk áldásos hatásait.

Hisszük, hogy ez a termék (pfuj, csúnya szó) képes megváltoztatni az emberek életét, megoldani a migrációs problémát, és elhozni a várva várt világbékét. Ha mégsem, reméljük, hogy hozzájárul majd az egészséges életmódváltás irányában tett erőfeszítéseidhez.”

A Missziónk

“Imádjuk az életet, és benne a humort (ha ez nem jött le eddig, a brandmester a hibás). Elhatároztuk, hogy forradalmat indítunk, kiutasítjuk a sötétséget az életünkből, és addig is, amíg el nem érjük a teljes bolygóközi megvilágosodást, legalább mindenki számára felkapcsoljuk a fényt az alagút végén. Ezért hoztuk létre az Inka Sweet brandet. Na meg azért, hogy megmutassuk neked, hogyan csatlakozhatsz újra az édes oldalhoz bűnhődés nélkül.

Cselekedj és csatlakozz TE is édesen egészséges forradalmunkhoz!”

(fegyvert ne hozz, elég ha vásárolsz a webshopunkban :)

Az alábbi képes bemutatkozó részt azért csináltuk ilyen multinacionálisan szélesre, hogy érzékeltessük, mennyire komoly, inter-galaktikus cég vagyunk

(ha még nem láttad a sztorinkat, nézd meg itt »)

Dr Deák Gábor

Tulajdonos / Ügyvezető Igazgató

Gabesz egy vérbeli kalandor. Bár 20 évvel ezelőtt kerekesszékes lett egy buta baleset következtében, teljesebb életet él, mint legtöbbünk. Quadozik, motorcsónakot vezet, repül, lovagol, síel, kúszik, mászik, kislabdázik.

Mottója:
“Az életet élni és nem félni kell!”

Ő a cégben a jövő mesélője, aki az Inka Sweet hajójának kapitányi székében ülve laza könnyedséggel forgatja a kormánykereket.

Balázs Judit

Tulajdonos / Ügyvezető Igazgató

Judy szemtelenül csinos és szellemes, és nem mellesleg az “ép testben ép lélek” szellemiség elkötelezett híve. Imádja a kemény sportokat, például a bokszot. Nem csoda, hogy nemzetközi kapcsolataink is  egyre nagyobbra nőnek az ő gondozása alatt. Bármit és mindent megszervez (nemrégiben úgy kellett kirángatnunk a kezéből a Rio de Janeirói Olimpiai játékokat :).

Amikor csak teheti, számolatlanul gurítja le torkán az Inka Sweettel felturbózott gyümölcs turmixokat.

Fatima Baigorria

Megszállott grafikus művész

Fati egy vérbeli művész. A grafika számára nem csak egy hobbi, szerinte ez az élet értelme. Ha azt hinnéd, hogy egy számmal nagyobb szemüveget vett fel, tévedsz. Ez az egyetlen szemüveg, amin keresztül az ember tényleg a valóságot láthatja, úgy, ahogy azt Isten megteremtette: grafikusan.

Megígérte, hogy tanulmányai végeztével ő lesz csapatunk grafikai osztályának vezetője, amennyiben még emlékezni fog ránk, szegény pór népekre, miután már befutott és ünnepelt művész lesz.

Flavia Hannus

Divattervező (leendő mogul)

Flávi nagy jövő előtt áll, és bár a rendkívül konok szülői szigor kényszerítette erre a pályára, halált megvető élvezettel veti bele magát mindenbe, aminek köze van a stílushoz és a divathoz. Ha azt hiszed, hogy Marcipán firkálta össze a fotóját bosszúból, akkor – már megbocsáss – de mit sem sejtesz a nonfiguratív művészet mélységeiről.

Ő fogja később tervezni a cég Inka Sweettel átitatott fehérnemű kollekcióját, ami igazából lila-nemű lesz.

Deák Márton

Jégkorong bajnok

Marcipán, fiatal kora ellenére kétszeres magyar jégkorong bajnok. Amennyire imádja ezt a sportot, biztosak vagyunk benne, hogy nemsokára a The Hockey News címoldalán is fogunk találkozni a nevével.

Ezt meglovagolandó előre vetítettük, hogy mekkora megtiszteltetés lesz számára, amikor egy hatalmas, az egész hátát beborító Inka Sweet logóval a mezén korizhat majd be a pályára. Örült neki.

Hubertus Primus Che Guevara Rosso alias Inka

Minőségellenőrözési szakreferens

Inkusz rendkívül sikeres abban, hogy azonnal ki tudja szúrni, ha valami minőségi probléma adódna a legújabb Inka Sweet Stevia szállítmánnyal. Erre a legkifinomultabb, hirtelen-nyalintásos technikát alkalmazza.

Többnyire látszólag csak henyél, de valójában, mindig pontosan tudja, mi történik. Ehhez az “Upsz… véletlenül így nyitva maradt a fülem…” ősi, kínai megtévesztő trükköt használja. Így igen nagy segítségünkre van a raktári tolvajok kiszúrásában is, ugyanis egyre többen akarják ezt a fehér port megszerezni (nem értjük miért…).

Bagira Baigorria

Objektumvédelmi szakértő

Bagesz egy gyilkos szemű kungfumester, aki olyan könnyed kecsességgel tud lépdelni, mint egy Oszkár díjas manöken. Néha nem tudjuk eldönteni, hogy Bruce Leet vagy Claudia Schiffert látjuk, amikor becserkész egy-egy betolakodót (például legutóbb egy ádáz katicabogarat).

Ő vállalta el a cég objektumainak a biztonsági felügyeletét, ami igen komoly, kihívásokkal teli feladat egy ilyen cég esetében, mint a miénk. Néha még Inkuszt is képes térdre kényszeríteni, pedig az ő lába annyira rövid, hogy gyakorlatilag nincs is térde. Így nyugodtan alszunk akár kikapcsolt riasztók mellett is.

Cicák, kutyák, családtagok, munkatársak...

Lehet hogy felmerül benned a kérdés, vajon mi lehet a fő kiválasztási kritérium, aminek alapján betettük ide az arcokat, hiszen nem egyértelmű, ki a családtag, ki a munkatárs, ki mindkettő, vagy egyik se. Az az igazság, hogy amióta Inka Sweettel édesítjük az életünket, egyfajta lila ködön keresztül látjuk a világot, és ezért néha összekeverjük a családtagokat a munkatársakkal, Inkuszt Bagesszel, és az egeret a webmesterrel.

Ha te is ki akarod próbálni ezt az érzést, itt tudod beszerezni hozzá az anyagot!

(nyugi, teljesen legális ;)