• 0Shopping Cart
Inka Sweet Stevia
  • Rólunk
  • Termékeinkről
  • Cégeknek
  • Webshop
  • Partnereink
  • Blog
  • Kapcsolat
  • Menu Menu
  • Instagram
Stevia infók, hírek, érdekességek

Az Inka Sweet Stevia további alternatívái az édesítés terén

Jelenleg a kiskereskedelmi forgalomban sokan az Inka Sweet Stevia Omega4x-es termékünket ismerik, de emellett még megtalálhatóak további erősségű termékeink is, melyek gyártók, üzemek részére ajánlunk. De miért is? Mert annyira édesek, hogy mindennapi használatnál képtelenség lenne adagolni őket.

 

De milyen más termékei is vannak az Inka Sweet Steviának?

Inka Sweet Stevia Delta10x – jellemzője, hogy 10x – 12x édesebb a cukornál. Ez még az az erősség, ami még felhasználható lehet a hétköznapi életben, és aki már járatos a stevia adagolásában, könnyebb dolga lenne ennek az erősebb változatnak a felhasználásában. Mint az Omega4x termékünk, hogy fogyasztható legyen, ez is glükózzal van hígítva és nem pedig mesterséges édesítőszerekkel (mint például szukralóz, aszpartam, maltodextrin…) vagy cukoralkoholokkal. Ennek ellenére a Delta10x sem emeli meg a vércukorszintet, hiszen a benne lévő 99%-os Reb A stevia molekula egyik gyógyhatása, hogy lassú felszívódó szénhidráttá alakítja a benne lévő glükózt. Szerbiában egy egészséges, mentes cukrászda is használja és a cukorbeteg, IR-es fogyasztóiknak sem emeli meg a vércukorszintjüket, a Delta10x-el készült sütemények.

 

Mielőtt tovább folytatnánk a termékeink bemutatását, fontos egy kis kitérőt tenni, hogy szemléltessük, miért vannak hígítva a stevia készítmények?: A Delta10x-ben 100gr mennyiségben ugyan annyi a glükóz mennyiség, mint az Omega4x-ben. De a Reb A stevia molekula valamennyivel több mint a duplája a Delta termékben, tehát pont annyi mennyiséggel van megemelve, hogy 10-szeres erősségű terméket kapjunk. Tehát, ahogy látjuk a hígításra alkalmazott glükóz mennyiség nem emelkedett, hanem a stevia molekula, hogy édesebb terméket kapjunk. Ahogy látni fogjátok, a további termékeink viszont nincsenek hígítva semmivel, ezért olyan erős az édes íz erejük.

Inka Sweet Stevia Alfa250x – jellemzője, hogy 250-szer édesebb a cukornál és csak Reb A stevia molekulát, egyébb szteviol glikozidokat és inulin rostot tartalmaz. Ezért 0 kalória értéke van!

Inka Sweet Stevia Phí400x – jellemzője, hogy 400-szor édesebb a cukornál és csak Reb A stevia molekulát, egyébb szteviol glikozidokat és inulin rostot tartalmaz. Ezért 0 kalória értéke van! A különbség az előző termékünkkel az, hogy nagyobb mennyiségű Reb A stevia molekulát tartalmaz.

 

És szeretnénk kiemelni, hogy minden Inka Sweet Stevia termékünk MELLÉKÍZ MENTES!

És itt még nincs vége a történetnek! Folyamatos innovációk születnek meg a perui gyártó által. Úgy, mint a két stevia édesítő termékünk:

  • izomaltulózzal (természetes szénhidrát, glikémiás indexe mégis nagyon alacsony, folyamatos energiát biztosít a szervezetnek-agynak-izmoknak) és
  • proteinnel (fehérje).

Nincs kalória tartalmuk és fontos alkotóelemeket tartalmaznak a szervezet számára! Egyenlőre a párizsi, Food Ingredients kiállításon fogjuk bemutatni az új termékeket is, ahol, mint kiállítók veszünk részt.

Bejegyzés megosztása
  • Megosztás Facebook
  • Megosztás X
  • Megosztás Pinterest

Vásárold meg

Lájkolj minket

Inka Sweet Kft.

1037 Budapest Gölöncsér u. 40.
Ezen a címén értékesítés nem történik!

Tel: +36 30 8455237
Email: info@inkasweet.eu

Hétfő-Péntek: 09:00 – 16:00

Adószám: 25569634-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 282785

AZ INKA SWEET STEVIA LÉNYEGE

Az IS Stevia egy új funkcionális szuper édesítőszer, amely nem csak édesít, hanem táplálja és tisztítja is a tested.

– cukorízű, nincs semmilyen mellékíze
– kalóriaszegény és szénhidrát-csökkentett
– Ihatod, eheted, sütheted, főzheted
– adalékmentes és 100%-ban természetes
– Prebiotikum van benne
– akár az orvos is felírhatná neked receptre…

Hasznos linkek

  • Általános Szerződési Feltételek »
  • Adatkezelési Tájékoztató »
  • Vásárolni akarok »
  • Kapcsolat »

bankkártyás fizetés

© Copyright - Inka Sweet Stevia Magyarország
  • Powered by Simplyadd
Visszagörgetés a tetejére
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.Elfogadom