• 0Shopping Cart
Inka Sweet Stevia
  • Rólunk
  • Termékeinkről
  • Cégeknek
  • Webshop
  • Partnereink
  • Blog
  • Kapcsolat
  • Menu Menu
  • Instagram

VIRÁG KATA STEVIÁS RECEPTJEI

Chilis „hamis” brownie steviával

Chilis "hamis" brownie steviával

Néha – néha borzasztó édesség éhségem támad. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül a világon. 🙂

Személy szerint, nálam az édesség éhség kimerül egy – két falat csoki, süti, cukorka elnyammogásában. S ezzel le is tudtam a kínzó ingerenciát. Szerencsére 🙂 Azonban tudva levő, hogy egy szelet sütit nem lehet sütni, csak mert az ember lánya épp megkívánja. Így jobb híján, marad a sütés akkor, amikor vendégeket várok, vagy valamilyen eseményre sütök, vagy csupán, ha van aki az általam elfogyasztott 1, azaz egy darab sütemény további szeleteit elfogyasztja.

Az alábbi édesség abszolút a tömény kategóriába tartozik. Csokis, csokis, és még csokis is, egy kis chilivel megbolondítva.

Ár: 1000 Ft
Adag: 6 fő
Elkészítési idő: 40 perc

Hozzávalók:

  • 12 dkg keserű kakaópor
  • 15 dkg Liga margarin
  • 20 g Inka Sweet Stevia Omega 4x (cukorban ez nagyjából 30 dkg-nak felel meg)
  • 12 dkg liszt (liszt érzékenyeknek ugyanennyi darált mandula vagy dió, vagy gluténmentes liszt)
  • 6 tojás
  • 1 dl olaj
  • 3 teáskanál vanília aroma
  • 1 teáskanál chilipor

Elkészítés:

Egy edénybe beletesszük a vajat, felolvasztjuk, majd belekeverjük a kakaóport. Mikor szép egynemű masszát kapunk, beleszórjuk a chilit, óvatosan adagolva. Közben nem árt megkóstolni a csoki masszát. Akkor jó, ha nem érezzük ki túl erősen a chili ízét, mert az majd a sülés közben jön elő. Ha elkészültünk vele, lehúzzuk a tűzről és félre tesszük.

Egy tálban kézi mixerrel összekeverjük a lisztet, az édesítőt, a tojásokat, az olajat és a vaníliaaromát. Majd ehhez hozzáadjuk a kakaós masszát, és kézzel finoman egyneművé keverjük. Egy tepsit kivajazunk, kilisztezünk, vagy sütőpapírral béleljük, és a masszát a tepsibe öntjük.

180 fokos előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizhető, hogy megsült-e már. Nem lesz olyan folyós, ragacsos belsejű, mint a brownie-k általában. Ettől a „hamis” jelző. Bár lehet olyanra is sütni, ha valaki úgy szeretné, s ha előbb kivesszük a sütőből.

Tálalhatjuk natúr is, de őrölt chilivel pluszban megszórva is!

Gondtalan édes bűnbeesést kíván neked hozzá Virág Kata és az Inka Sweet csapata.

(Forrás: Ízvilagom.blog.hu)

Ha tetszett ez a recept, oszd meg másokkal is az alábbi gombok segítségével!
  • Megosztás Facebook
  • Megosztás X
  • Megosztás Pinterest

Inka Sweet Stevia OmegaEhhez a recepthez itt tudsz Inka Sweet Stevia Omega 4x-et venni »

Az IS Stevia egy új perui funkcionális szuper édesítőszer, amely: nem csak édesít, hanem táplálja és tisztítja is a tested, 4-szer édesebb a cukornál, nincs mellékíze, kalória- és szénhidrátszegény, 100%-ban természetes, azonnal oldódik hideg vízben is, nem csomósodik,  és teljesen hőstabil.

Vásárold meg

Lájkolj minket

Érdekes linkek

Itt van néhány érdekes link. Élvezze a böngészést :)

AZ INKA SWEET STEVIA LÉNYEGE

Az IS Stevia egy új funkcionális szuper édesítőszer, amely nem csak édesít, hanem táplálja és tisztítja is a tested.

– cukorízű, nincs semmilyen mellékíze
– kalóriaszegény és szénhidrát-csökkentett
– Ihatod, eheted, sütheted, főzheted
– adalékmentes és 100%-ban természetes
– Prebiotikum van benne
– akár az orvos is felírhatná neked receptre…

Hasznos linkek

  • Általános Szerződési Feltételek »
  • Adatkezelési Tájékoztató »
  • Vásárolni akarok »
  • Kapcsolat »

bankkártyás fizetés

© Copyright - Inka Sweet Stevia Magyarország
  • Powered by Simplyadd
Visszagörgetés a tetejére
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.