ÉDESÍT – TÁPLÁL – TISZTÍT

Inka SweetStevia Omega 4x
Inka Sweet Stevia Omega 4x - Sirha Innovációs Termékverseny Oklevél

Inka Sweet Stevia a Márkában

Az Inka Sweet Stevia már megtalálható a Magyarországon talán már mindenki által ismert, nagy múltú Márka 5 új üdítőjében is: Dinamica (eper, lime, meggy), és Fruittica (őszibarack, alma-körte).

Márka üdítők Inka Sweet Steviával
Inka Sweet Bevezető Akció
SimplePay | Utánvét | PayPal

Ha nem találsz valamit vagy kérdésed lenne, katt a kék gombra, Messengerben segítünk. (néha pár percet várnod kell az üzenetre)

Apák NapjaHamarosan itt az Apák Napja! Ismersz valakit közelebbről, aki imádja az édességet? Ha igen, lepd meg egy Omega 4x-el. Gondolj bele, ez az ajándék nagyon értékes lehet a számára, mert vissza adsz neki valamit, amit legutóbb gyerekkorában tapasztalhatott csak meg: édesség nassolás bűntudat nélkül. Amennyiben több ilyen ismerősöd is van, használd ki, hogy most 40%-al olcsóbban kapod, és 3 darabtól ingyen házhoz is szállítjuk neked ;)

Felejtsd el, amit eddig a steviáról tudtál/hallottál…

Az Inka Sweet formula nem összetévesztendő a boltokban kapható, szokványos stevia cseppekkel, porokkal vagy tablettákkal. Különleges összetételét 5 éves kutatómunkával kísérletezték ki a stevia növény őshazájában, egy perui mikrobiológiai laboratóriumban, aminek köszönhetően számos meglepő, új tulajdonsággal rendelkezik.

Nem csak édesít, táplál, tisztít... (bővebben »)

Inka Sweet Stevia OmegaAmellett hogy édesít, az Inka Sweet Stevia egyben funkcionális élelmiszer is, mert a rendszeres fogyasztása képes optimalizálni az emberi szervezet működését. Ezt a tulajdonságát annak köszönheti, hogy 4 olyan alkotóelemmel van felturbózva, amelyek pozitív élettani hatásokkal rendelkeznek. Azok a fogyasztóink, akik rendszeresen használták az Inka Sweetet (napi legalább 1 teában vagy kávéban) különböző pozitív hatásokról számoltak be attól függően, hogy az ő esetükben melyik összetevő, melyik hatása érvényesült jobban: reflux enyhülése vagy teljes megszűnése, farkasétvágy megszűnése, savasság, puffadtság csökkenése, anyagcsere és emésztés javulása, vérnyomás és vércukor szint normalizálódása, stb.

Az alkotóelemek és hatásaik

1. Rebaudioside-A (99%-os stevia kivonat)

Nemesített Stevia FajtaEz egy külön erre a célra nemesített stevia-növény fajtából kinyert, 99%-os tisztaságú kivonat, ami 300-400-szor édesebb a répacukornál. A stevia (magyar nevén jázminpakóca) egy ősi fűszer-, és gyógynövény, és az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik:

  • semlegesíti a méreganyagokat, meggátolja a vírusok szaporodását
  • normalizálja az anyagcserét és a fermentáció működését
  • stabilizálja a vérnyomást, javítja az oxigénellátást
  • serkenti az inzulintermelést, növeli a glükóztoleranciát
  • csökkenti a koleszterinszintet, májvédő és gyulladásgátló
  • bőrregeneráló hatása van, és fogyasztása esetén nem jelentkezik fogszuvasodás (ezt a stevia több évtizedes ázsiai használata során külön vizsgálták)

2.PrebiotikumInulin rost (amit cikóriából nyernek ki)

Inulin rost forrása - cikóriaAz inulin rost serkenti a bélflórában lévő, az emésztéshez elengedhetetlenül szükséges baktériumok szaporodását, és ezzel párhuzamosan gátolja a kártékony baktériumok megtapadását. Ezért:

  • javítja az emésztőrendszer működését
  • pozitívan befolyásolja a bél pH értékét
  • segíti a zsírok lebontását és az ásványi anyagok hatékonyabb felszívódását
  • szabályozza a cukoranyagcserét
  • nem növeli a vércukor szintet, nem szükséges inzulin a lebontásához

3. Ω3 DHA (a legtelítetlenebb, tengeri algából kinyert Omega 3 zsírsav)

Omega 3 zsírsav tengeri algábólAz omega-3 zsírsavakra a normál agyműködés, a szellemi frissesség fenntartása, az emlékezet, a szív és érrendszer karbantartása, valamint a látás egészségének megőrzése szempontjából van szükségünk.

“A hosszú szénláncú omega-3 zsírsavak – DHA és EPA – jótékony hatásai közül a legismertebb a szív- és érrendszerre gyakorolt hatás, melyet az 1970-es években ismertek fel a kutatók a grönlandi eszkimók tanulmányozásakor. Az eszkimók nagyon sok, tengeri állatokból származó zsiradékot fogyasztanak, de ennek ellenére gyakorlatilag ismeretlen körükben a kardiovaszkuláris megbetegedés….” (Forrás: Wikipédia)

4. Dextróz (glükóz)

Dextróz = Glükóz = Szőlőcukor

Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a dextróz (glükóz) bevitele jelentősen elősegíti az agyi funkciókat, serkenti a gondolkodást, javítja a memóriát, elősegíti az információk rögzülését (tanulás). Mindemellett a szívműködésre is jótékony hatással van. Amennyiben glükóz hiány lép fel, fáradékonyság, levertség, fizikai és mentális kimerülés érezhető.

Mi az a dextróz? Mennyi van az Inka Sweetben? Van mellékhatása?
Ha benned is felmerülnek ezek a kérdések, katt ide és olvasd el “Az Inka Sweet, a dextróz és a tengerimalac” című cikkünket, ami részletes válaszokat ad rájuk.

Kalóriaszegény és szénhidrátcsökkentett... (bővebben »)

Kalóriaszegény és szénhidrátcsökkentett, mert a cukorhoz képest négyszer intenzívebb édesítő hatása miatt negyedannyi kell belőle, és kevesebb az energiatartalma is, így minimum 80% -al kevesebb kalóriát és szénhidrátot viszel be vele.

Inka Sweet vs cukor

Cukor ízű, nincs mellékíze... (bővebben »)

Az íze megtévesztően hasonlít a cukorra, nincs semmilyen mellékíze, plusz van egy különleges tulajdonsága: kiemeli a vele édesített ételek, italok összetevőinek zamatát (ahelyett hogy elfedné, mint a cukor, vagy más édesítőszerek). Sőt, még karamellt is készíthetsz belőle , mert az Inka Sweet Stevia – a piacon kapható egyéb stevia készítményekkel, és az édesítőszerek többségével ellentétben – karamellizálható.

Ihatod, eheted, sütheted... (bővebben »)

Ihatod, eheted, sütheted, főzheted, mindent kibír, mert nem csomósodik, magas hőmérsékleten is hőstabil marad, és jeges vízben is azonnal oldódik (gyakorlatilag le sem ér a pohár aljára).

100%-ban természetes... (bővebben »)

Nem árt tudnod, hogy az ipari mennyiségben forgalmazott stevia kivonat alapból több százszor édesebb a kristálycukornál, tehát hígítás nélkül alkalmatlan otthoni használatra, hiszen szinte lehetetlen lenne jól adagolni. A legtöbb boltban kapható stevia készítmény ezért hígítva van, amivel nem lenne gond, ha a gyártók többsége nem olcsó cukoralkoholokat és/vagy szintetikus, mű anyagokat használna erre a célra (eritritol, maltodextrin, stb.).

Az Inka Sweet Stevia ezzel szemben 100%-ban természetes és Vegán. Nem tartalmaz semmilyen szintetikus adalék- vagy feltöltőanyagot. Csakis azok az anyagok vannak benne, amiket a csomagolásának a hátoldalán is láthatsz az összetevőknél:

  • STEVIOL GLIKOZIDOK – az édességet adó molekulák
  • 99% REB A KIVONAT – a létező legmagasabb stevia koncentrátum
  • GLÜKÓZ – szőlőcukor (NEM fruktóz!!!)
  • INULIN ROST – cikóriából kinyert bélflóra javító rostanyag
  • OMEGA 3 ZSÍRSAV DHA – szív és érrendszer karbantartó
  • STERIL VÍZ – no comment…
  • PORÍTOTT STEVIA LEVÉL – no comment…

Mielőtt forgalomba hoztuk volna, az IS Stevia alapos NÉBIHbevizsgáláson esett át, aminek során mindent rendben találtak. (NÉBIH = Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal)

Analitikai vizsgálat: A2017-ETBI-000139 & A2017-ETBI-000141;
Mikrobiológiai vizsgálat: A2017-ETBI-000208 & A2017-ETBI-000210;
Növényvédőszer vizsgálat: 1816/1021476669 & 1816/1021475730;
Toxikológiai vizsgálat: A2017-ETBI-000209 & A2017-ETBI-000211

Gondoltál már rá, hogy édességek terén egészségesebb életmódra váltasz?

Ha igen, ne keress tovább, megtaláltad a legjobb megoldást. Használd az Inka Sweet Steviát mindenhez, amit édesíteni akarsz, és így amellett, hogy többé nem kell lemondanod a cukor ízéről, folyamatosan táplálni és tisztítani fogod vele a szervezetedet.  (olyan ez, mintha a doki előírná, hogy tömd magad degeszre édességgel :)

További termékinformáció

Tapasztalataink szerint, asztali felhasználás esetén, egy csomag Inka Sweet Stevia Omega 4x kb. 1 hónapig elég édesítésre a vásárlóinknak.

Tömeg 0.125 kg
Édesség

4-szer édesebb a kristálycukornál

Energiatartalom

368 kcal/100g – viszont negyedannyi kell belőle mint cukorból, így 80%-al kevesebb kalóriát és szénhidrátot viszel be

Összetétel

Steviol Glikozidok (Reb A 99%), glükóz, inulin rost, DHA (Omega 3 zsírsav), steril víz

Raktározás

Naptól védett, száraz, hűvös helyen tartandó. Nem kell hűteni.

Származás

Peru

Szénhidrát

79g/100g

Fehérje

0.3g/100g

Rost

6g/100g

Zsír

0g

Vásárlóink véleményei

“Én évek óta használok steviát… Ez igazán mellékíz mentes, és annyira kevés kell belőle hogy nincs mit számolni. A cukorfogyasztás hatásai majd sokszorosára rúg… Ennyi. Addig drága csak, amíg fogalmad sincs a többiről! Mióta ezt eszem, eszem ágában sincs a különböző, hasonló áru egyéb steviát fogyasztani, más édesítők amúgy is tiltólistán. Én örülök az Inka Sweetnek és köszönöm hogy van!!!”

Katalin Zsuzsanna

“Arra gondoltam, hogy megosztom Veletek a pozitív tapasztalatainkat az Inka Sweet Steviáról.

Enyhe fokú inzulinrezisztencia miatt minimálisra kellett csökkentenem a cukorbevitelt, és terápiás ajánlásra teljes kiőrlésű zabot reggelizni gyümölcsökkel. Be is szereztem zabot, egyelőre mirelit erdei gyümölcsöket, az Inka Sweet Steviát és fahéjat.

A fiaim is meg akarták kóstolni, és annyira ízlett nekik, hogy azóta csak ezt reggelizünk. A túrós tésztára is bevetettük az Inka Sweet Steviát, és nagyon ízlett a nagyobbik fiamnak, akivel mi édesen szeretjük.

Érdekes még, hogy bár másfél hónapja járunk edzőterembe heti 3 alkalommal, mégis most kezdett a testsúlyunk csökkenni, mikor beépítettük az étkezésünkbe. Köszönjük! Üdv: Ágcsi”

Ágcsi

1 éve kaptam először kipróbálásra az Inka Sweetet. Azóta gyakorlatilag minden ételben, amiben korábban cukrot használtunk, ezt az édesítőszert használjuk.

Először kicsit furcsa volt megszokni, ki kellett tapasztalnunk, hogy mibe milyen mennyiséget kell tenni. Én teljesen letettem a cukrot. Teában, kávéban, süteményekben, minden ételben, Inka Sweettel váltottam ki.

Azt tapasztaltam, hogy a vércukrom 12 – 13 helyett a már elfogadható 4,5 – 5 között állandósult, aminek nagyon örülünk, mert csökkenteni tudtuk a gyógyszer mennyiségét. A vérnyomásom egészségesebb szintet mutat, és a fizikai állapotom is jónak mondható a koromhoz képest (72 éves múltam).

Az inka Sweet használata mellett tény, hogy teljes étkezési reformot vezettünk be (szénhidrát és fehérje csökkentése, cukor kiiktatása). Komoly szerepe van az Inka Sweetnek abban, hogy mindezt végre tudjuk hajtani. Magas volt a cukrom, a vérnyomásom, veseelégtelenségem van, ez utóbbi is szerencsére pici javulást mutat.

Így tehát magamnak is, és a hozzám hasonló egészségügyi problémákkal küzdőknek is tiszta szívvel tudom ajánlani az Inka Sweetet a cukor kiváltására. Ami az ízét illeti, most a hétvégén jöttek köszönteni a gyerekek, madártejet csináltam nekik, és a két kis unokánknak egyáltalán nem tűnt föl, hogy nem cukorral készült, örömmel fogyasztották.

Deák Géza

“Picit féltem ettől a stevia por változattól, főleg a kelt tésztáknál (sokszor örül az ember lánya ha cukorral megkel) viszont pozitívan csalódtam, ilyen szép kelt tésztát még cukorral sem sikerült sütni.

Érdekes, hogy a dextróz ellenére ettől soha nem égett a gyomrom. Pedig régen ha ekkora mennyiséget megettem sütiből, már égett a gyomrom. Szuper jók vagytok, én is igyekszem mindent megosztani, hogy minél többen tudjanak róla.

Elképesztő, hogy mennyivel kevesebb kell belőle, ráadásul sikerült nekem is leszokni a cukorfüggőségről, sok rossz tünet megszűnt a gyakori fejfájástól a gyomorégésen át a rossz alvásig (azóta beájulok, rögtön elalszom).

Én is szoktam mérni néha a cukromat anyuéknál, evés után egy-két órával csak 5 vagy 5.1, ez biztosan a stevia jó hatása. Szerintem árban sem rossz, főleg ha azt nézem, hogy egyedül fogyasztottam vagy 10 kg cukrot havonta.”

 

K. Kata

“Mellékízt süteményeknél, főtt ételnél abszolút nem éreztem. Az adagolást eleinte picit nehéz volt eltalálni, kelt tésztánál elég volt a receptben írt cukormennyiség tizede…”

Judith

41 évesen diagnosztizáltak nálam 1 típusú cukorbetegséget. Az étrendem emiatt teljesen megváltozott, a korábbi féktelen „zabálásokat” felváltotta a tudatos, szénhidrát (ch) számolós táplálkozás. Egy cukorbetegnek erről felesleges bármit is mondani, mert tudja, de egy nem cukorbetegnek röviden talán annyit lehet: meg van szabva, hogy napi szinten mekkora szénhidrát fogyasztható étkezésenként az előre beállított inzulin mennyiséghez.

A cukor teljes száműzése mellett folyamatosan kívántam az édes ízt, aminek pótlása korábban nem okozott gondot.

Az Inka Sweet-en keresztül ismertem meg a steviát, és folyamatosan bevonva az étrendembe teszteltem. Kezdetben teába, süteményekbe tettük számolva a CH mennyiséget, folyamatosan mérve a vércukor szintet.

Később már szinte minden ételbe belekerült, mert amellett, hogy az íze nagyon kellemes az volt a tapasztalatom, hogy nem emelte meg a vércukromat egyáltalán, sőt pótolnom kellet a ”hiányzó” mennyiséget. Ma már eljutottam arra a szintre, hogy az Inka Sweet steviát egyáltalán nem számolom bele az adott étkezéshez előírt szénhidrát limitbe.

Kislányom 14 hónaposan lett cukorbeteg, most 5 éves lesz, és nála is hasonló tapasztalatokat szereztünk a stevia bevonásával az étrendjébe.

Haselbach Feri

“Szemben a cukoralkoholokkal nem puffaszt, kifejezetten jól érzem magam a fogyasztása után, sőt, a tejallergiám ellenére most a túrós sütit is meg tudtam enni gyomorrontás nélkül…”

S. Tibor

“Feltételezem az emésztőrendszerre is jó hatással van. Az én édességfogyasztásom mellett (napi másfél rúd csokis kalács simán lecsúszik :) semmi mellékhatása…”

Magdi

“Egy cukoralkoholos édességgel ennek a negyedétől is felpuffadnék, cukrozott sütiktől pedig már égne a gyomrom, ezzel a stevia porral meg semmi…”

Gy. Zoltán

“Szinte nincs semmi problémám a cukorral, imádom. Nagy baja, hogy nagyon hizlal és ha beeszem belőle már szédülök tőle. Nyilván az egekbe lövi a cukorszintem. Minden édességet szeretek, legyen az keksz, nápolyi, süti, csoki, puding, shake, üdítő, lekvár. Fontos, hogy édes legyen…

Az édesítőszerek rosszabbak mint maga a cukor, tehát azokat kilőttem. A xilit és a nyírfacukor kikészíti a gyomromat, nagyon erős refluxot okoz, valószínű a gyártástechnológia miatt. Kipróbáltam több Stevia készítményt is, de magas ára miatt a por alak megfizethetetlen volt és mindegyiknek volt mellékíze.

Az inkasweetet használom több hónapja, íze a cukorhoz hasonló élményt ad. A reggeli kávémhoz a felvert tejhabban tökéletesen elkeveredik és olyan mintha egy selymes tejszínhabot iszogatna az ember. Kipróbáltam pudingban, sütikben, gyümölcsszószokban, italokban…

Én nagyon édesen szeretek mindent, ezt most büntetlenül meg is tehetem.”

Sándor Boldizsár

“Nem tudom van-e ajánlott napi beviteli mennyiség, feltételezem jóval többet viszek be a kelleténél, ennek ellenére semmi negatívumot nem tudnék mondani, sőt sokféle ízt felerősít (pl. süteményekben a vaníliát és a citromot is jobban kiérezni).”

Sz. Viki

“Vártam mint a messiást és egyáltalán nem csalódtam, végre nem kell választanom, hogy egészséges vagy finom édesítőt válasszak. Még egyszer nagyon köszönöm és drukkolok, hogy jó sok vevőtök legyen!”

J. Klára

“Az összes karácsonyi sütit az Inka Sweet Steviával sütöttem, az eddigi legjobb édesítőszer, amivel találkoztam és talán az egyetlen, ami nem okozott hasmenést. Tényleg nincs semmiféle mellékíze és – bár az ára kicsit borsos – nagyon takarékos.”

Gyepes Gabojsza