ISMERD MEG AZ INKA SWEET STEVIA VILÁGÁT

Elvesztél a cukorpótló édesítőszerek értelmezésének tengerében? Az Inkában mindössze három természetes összetevőt találsz, ha kipróbálod, nem fogsz többet kísérletezni:-)

Mi az Inka Sweet?

A különboző Inka Sweet formulák a világ első olyan természetes édesítőszer formulái, amelyek nem csak édesítik, hanem táplálják, egyensúlyban tartják és tisztítják is a tested. A vele készült italokat és ételeket az alább felsorolt összes pozitív tulajdonságai gazdagítják:

Természetes összetevők: Fő hatóanyaga a stevia növényből kinyert 99%-os tisztaságú (RebA). Az Inka Sweet Stevia 100%-ban természetes funkcionális édesítőszer. Formuláink szintetikus anyagokat nem tartalmaznak (pl. eritrit, szukralóz, maltodextrin), helyettük más természetes alapanyagok (pl. inulin rost, izomaltulóz) hozzáadását alkalmazzuk. Az eredmény kifogástalan íz, plusz figyelemreméltó pozitív élettani hatások.

Rebaudioside-A

A Rebaudioside-A, egy külön erre a célra nemesített stevia fajtából kinyert, 99%-os tisztaságú kivonat, ami 700-800-szor édesebb a répacukornál. A stevia növény (magyar nevén jázminpakóca) pedig egy gyógynövény, amely az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik:

  • semlegesíti a méreganyagokat, meggátolja a vírusok szaporodását
  • normalizálja az anyagcserét és a fermentáció működését
  • stabilizálja a vérnyomást, javítja az oxigénellátást
  • serkenti az inzulintermelést, növeli a glükóztoleranciát
  • csökkenti a koleszterinszintet, májvédő és gyulladásgátló
  • bőrregeneráló hatása van, és fogyasztása esetén nem jelentkezik fogszuvasodás (ezt a stevia több évtizedes ázsiai használata során külön vizsgálták)

Inulin rost

Az inulin, mint prebiotikus rost lényegében táplálékul szolgál a bélflórában lévő hasznos baktériumok számára. Így serkenti azok szaporodását.

Ennek eredménye az emésztőrendszer hatékony működése, ami gátolja a kártékony baktériumok megtapadását a bélben.

  • javítja az emésztőrendszer működését
  • pozitívan befolyásolja a bél pH értékét
  • segíti a zsírok lebontását és az ásványi anyagok hatékonyabb felszívódását
  • szabályozza a cukoranyagcserét
  • nem növeli a vércukorszintet, természetes cukorpótló, nem szükséges inzulin a lebontásához
  • szerepe lehet a vastagbélrák megelözésében
  • jótékony hatású lehet hüvelygyulladás, candida, mellrák, élelmiszer-allergia, valamint szív- és érrendszeri betegségek esetén.

Izomaltulóz

Fejlett funkcionális szénhidrát, melynek nagyon alacsony a glikémiás indexe (GI = 32). Vagyis sokkal lassabban emésztődik meg és kerül be a véráramba mint az egyszerű cukrok és a maltodextrin. A sportolók körében is közkedvelt, mivel azon túl, hogy hosszú energia ellátást is biztosít, a zsír égetését is fokozza, köszönhetően az alacsony inzulin szint emelkedésnek.

Előnyei, melyekkel nagyban különbözik az egyszerű cukroktól:

  • nagyon alacsony Glikémiás Index (32)
  • nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet
  • folyamatosan, egyenletesen biztosítja az energiát hosszú távon
  • az alacsony GI-nek köszönhetően javítja a zsír oxidációt
  • fokozhatja a zsírégetést edzés közben
  • a zsírbontásnak köszönhetően növeli a teljesítményt, kitartást
  • alacsony inzulinszint emelkedés
  • nincs durva vércukorszint ingadozás, ebből a szempontból kiemelkedően jól teljesít a többi szénhidráttal szemben
  • nem roncsolja a fogakat.
Bárki fogyaszthatja
(cukorbetegek is):

Fejlett funkcionális szénhidrátot: izomaltulózt tartalmaz, melynek nagyon alacsony a glikémiás indexe (GI = 32). Bármilyen korosztály számára biztonságosan fogyasztható. Ehetik, ihatják, gyerekek, várandós anyukák, és cukorbetegek is. Nem hiába választottuk mottónknak az “Édes Egészség” kifejezést. Inka Sweettel maximum egészségesre tömheted magad.

Minimális
kalóriát tartalmaz:

100 gramm Inka Sweetben maximum 348 Kcal energia található. Egy csapott kiskanál Inka Sweettel édesített csésze teában kb. annyi kalória van, mint egy salátalevélben, az íze mégis édes, mint a méz. A 400-szoros Inka Sweet kalória tartalma NULLA.

Nincs semmilyen
mellékíze, mellékhatása:

Az Inka Sweet formula megfelelő mennyiségben tartalmaz az egyéb szteviol-glikozidok mellett 99%- os tisztaságú Rebaudiozid „A” típusú szteviol-glikozidot. Lényegében ez az egyetlen olyan szteviol- glikozid, ami mellékízmentes. Ennek köszönhetően az Inka Sweet formulára nem igaz a piacon kapható egyéb stevia termékekre jellemző kesernyés, fémes mellékíz. Fogyasztása során nem tapasztalható semmilyen kellemetlen mellékhatás, puffadás, avagy hasmenés.

Akár 400-szor
édesebb a cukornál:

Az általunk forgalmazott formulák 5-szörös, 10-szeres és 400-szoros erősségben kaphatók. Ez azt jelenti, hogy ötször, tízszer vagy négyszázszor annyi cukor kellene ugyanolyan édesítő hatás eléréséhez. Ami egyidejűleg ötször, tizszer, négyszászor több kalóriát is jelentene.

Jeges vízben is
oldódik:

Az Inka Sweet nem csomósodik, és rekord gyorsasággal oldódik akár jegesen hideg vízben is.

Sütéshez, főzéshez
is kiváló:

Magas hőfokon is stabil marad, tehát bármilyen ételben használható sütés, főzés közben. Sőt az
egyetlen kalóriaszegény édesítőszer, ami KARAMELLIZÁLHATÓ!.

Így termesztik a stevia rebaudiana növényt:

Az Inka Sweet formulák fő hatóanyagai a stevia gyógynövényből kinyert szteviol glikozidok.

Nem árt tudni a növényről, hogy egy igen válogatós évelő fajta.

Az ideális környezete:

500 és 1600 m közötti tengerszint feletti magasság,

  • sok napsütés,
  • nem túl nagy meleg, rengeteg eső
  • viszonylag nedves talaj, de nem olyan, ahol megáll a víz –
  • megfelelő mélységű föld, amiben kényelmesen nőnek a növény gyökerei,
  • a talajnak nem szabad nagyon homokosnak lennie, plusz legyen egy kicsit agyagos is, hogy a növény könnyen fel tudja venni a vizet és a tápanyagokat

A stevia kivonatot a gyógynövény szárított, őrölt leveleiből készítik. Az előállítás folyamata vízzel történő oldáson alapul (steril vizet használnak). Miután kioldják a levelekből a stevia hatóanyagait, a szteviol glikozidokat, ezeket elválasztják egymástól, majd tovább szűrik, finomítják.

A végeredmény a 99% tisztaságú Reb A típusú steviol glikozid, amely a legédesebb és egyben a legtisztább stevia kivonat.

TERMÉKÜNK

A mindennapi lakossági használathoz az alábbi  csomagolt terméket biztosítjuk webshoppunkon, illetve kereskedelmi partnereinken keresztül  fogyasztóinknak,
125g és 200g-os kivitelben

Az Inka Sweet Stevia Delta5x az egyetlen édesítő, ami KARAMELLIZÁLHATÓ.

Az Inka Sweet nem csomósodik, és rekord gyorsasággal oldódik akár jegesen hideg vízben is. Magas hőfokon is stabil marad, tehát bármilyen ételben használható sütés, főzés közben, vagy azon kívül, ha édesíteni akarsz.

Használható:

  • Bármilyen kávékészítménybe
  • Vagy a kedvenc teádba
  • Bármilyen sütibe vagy sütire
  • 100% zöldség-és gyümölcsleveid édesítéséhez, csak javíthat rajtuk
  • Nem nyomja el, sőt, kiemeli a turmixba tett gyümölcsök zamatát
  • Hideg, jeges koktélokba is kitűnő, mert azonnal oldódik
  • Használd porcukor helyett kedvenc ételeiden
  • Gyakorlatilag bármire használható, amit édesíteni akarsz

INKASWEET SZÁMOKBAN

7

év tapasztalat

12 342+

elégedett fogyasztó

1 360 777 kg

cukor mennyiségének megfelelő legyártott Inka Sweet Stevia

100%

pozitív ügyfél visszajelzés