Szállítási és fizetési feltételek

Bankkártyás fizetés

Elfogadom, hogy amennyiben a SimplePay rendszerén keresztül történő bankkártyás fizetési módot választom, akkor az Inka Sweet Kft. ( Székhely: 1035, Budapest, Raktár u. 54) által az InkaSweetStevia.hu  felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

PayPal fizetés

Amennyiben ezt az opciót választod, a rendelés leadása után átirányítunk a Paypal.com internetes bejelentkező oldalára. Ha már van Paypal fiókod, akkor onnan tudod átutalni rendelésed ellenértékét cégünk Paypal számlájára. Ha még nincs PayPal fiókod, akkor először regisztrálj a PayPal oldalán és csak utána add le a rendelésed, mert a regisztráció hosszabb folyamat lesz.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Az oldalunkon található termékeket az Inka Sweet Kft az általa megbízott futárszolgálat segítségével szállítja ki, a megrendeléstől számított maximum 14 napon belül. Az esetleges késedelmes szállításáért felelősséget nem tudunk vállalni.

A weboldalunkról megrendelt termékeket kizárólag futárral történő házhoz szállítás útján tudod átvenni. Személyes átvételre nincs lehetőség, de ne aggódj, ha nem tetszik, amit rendeltél, akkor 15 napon belül visszaküldheted.

A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között. A kiszállítás pontos napjáról a futárcég minden esetben e-mailen értesíteni fog. Amennyiben az általad megrendelt termék raktáron van, úgy a megrendelést követő 2 munkanapon belül a kezedben lehet a csomag.

A házhoz szállítás díja: 991 Ft.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol a futárunk biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat (9.00 és 17.00 óra között). Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor gondoskodj róla, hogy rendelkezésre álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg akkor is, ha nem te, hanem egy megbízottad fogja átvenni a csomagot.

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a „Rendelés jegyzetek” rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérjük, hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Hungary ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomon követési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.