AZ INKA SWEET ELHOZTA PERU KINCSÉT MAGYARORSZÁGRA

Termékeinkhez füződő viszonyunk alapja nem más mint hogy az Inka Sweet Steviát mi magunk, valamint családunk tagjai is egyaránt fogyasztják.

Mivel fogyasztása során mindannyian érezzük jótékony hatását, motivál bennünket az a szándék, hogy stevia formuláinkat másokkal is megismertessük mind a hazai mind a nemzetközi piacokon.

Dr. Deák Gábor

Tulajdonos / Ügyvezető Igazgató

Gábor egy vérbeli kalandor. Bár évtizedekkel ezelőtt kerekesszékes lett egy buta baleset következtében, teljesebb életet él, mint legtöbbünk. Quadozik, motorcsónakot vezet, repül, lovagol, kúszik, mászik, kislabdázik és az Inka Sweet fogyasztásával egészségesebben is él.

A cég jövőképért és az odavezető stratégiáért felel, illetve a marketing tevékenységeket irányítja.

Balázs Judit

Tulajdonos / Ügyvezető Igazgató

Judit  az “ép testben ép lélek” szellemiség elkötelezett híve.

Nem csoda, hiszen már gyerekkora óta a sportolás fő szenvedélye. A tudatos táplálkozás már a Dél-Amerikában eltöltött évek alatt is élete szerves részévé vált.

A cég operatív vezetője, illetve nemzetközi kapcsolatainkat építi, gondozza.

AZ INKA SWEET TÖRTÉNETE

2015 – Judit perui rokonaink meglátogatása során, találkoztunk először az általunk ma már Inka Sweet Stevia márkanév alatt forgalmazott stevia édesítőszerrel. Először csak a kiváló ízére figyeltünk fel. Hazatérésünk után elkezdtük fogyasztani a mindennapjainkban is, ami nem várt pozitív élettani hatásokat eredményezett. Ez a személyes tapasztalat arra sarkalt minket, hogy próbáljuk meg itthon is megismertetni az emberekkel.

2016 – februárjában újra kiutaztunk Peruba, hogy találkozzunk az általunk megismert és már jó ideje fogyasztott stevia formula perui termékfejlesztőjével . A tárgyalások sikeres megegyezéshez vezettek. Hazatértünket követően késlekedés nélkül belevágtunk az itthoni forgalmazáshoz szükséges előkészületekbe. Létrehoztuk saját márkánkat: megszületett az Inka Sweet Stevia.

2017 – az év elején, mint stevia alapanyag beszállító, közös együttműködésbe kezdtünk az első ipari partnerünkkel, a Márka Üdítőgyártó Kft.-vel. Ez év novemberében webshoppunk elindításával, csomagolt termékünk forgalmazása révén, nyitni tudtunk a hazai fogyasztók felé.

2018 – több neves hazai és nemzetközi élelmiszeripari kiállításon vettünk részt (Sirha, Food Ingredients, Vitafoods, stb.) ahonnan még díjakat is volt szerencsénk elhozni. Ezen termékbemutató és piackutató tevékenységünk a mai napig is marketing stratégiánk részét képezi.

2020 – az Inka Sweet Stevia formulák hazai gyártásának megkezdésével, cégünk nagy lépést tett előre. Együttműködési megállapodást kötöttünk az Európai Unió, mind minőségi, mind gyártás technológiai előírásainak magas szinten megfelelő, magyar bérgyártó céggel. Nagy örömünkre szolgált, hogy ezzel a lépéssel új szintre emelhettük a termékeink feletti ellenőrzés menetét, a formula elkészítésétől a csomagoláson át a forgalmazásig.

2021 – új termékek fejlesztésébe kezdtünk, melyek reményeink szerint a 2022-es év során elérhetőek lesznek a fogyasztók számára.

PARTNEREINK

Egy olyan 100%-ban magyar, családi vállalkozás, amely egy hagyományokkal rendelkező, erős és markáns márka tulajdonosa. A Márka az egyik legrégebbi magyar üdítő, igazi magyar szabadalom. Inka Sweet Steviával gyártott termékeik: Fruitika gyümölcsitalok, Dinamika ízesített ásványvízek.

A Viwa Vitaminvíz nem víz, de nem is átlagos üdítő: egy új generációs funkcionális ital az aktív életmódot élők számára, tele nélkülözhetetlen vitaminokkal és Inka Sweet Steviával édesítve, 9 különböző ízben és összetételben elérhetőek.

Reformélelmiszerek, étrend-kiegészítők, natúrkozmetikumok, stb. nagykereskedése, Budapesten a 13. kerületben, ahol Inka Sweet Stevia termékünk  könnyen beszerezhetik a bioboltok, gyógynövényboltok, webáruházak, kiskereskedők tulajdonosai.

Egyfajta online élelmiszerkiállításról van szó, ahol hiteles, leinformálható bio-, reform- és funkcionális élelmiszerek, valamint más termékek találhatók, minél részletesebb leírásokkal, emellett be is szerezhetők.

Fulfillment-webshop logisztikai partnerünk,  a webshopunkban leadott rendelések gyors, zökkenőmentes kiszállításáért felelnek.

Együttműködő partnereink száma az egészséges életmód népszerűségének növekedésének köszönhetően folyamatosan nő.

Csatlakozz hozzánk Partnerként!

Hitvallásunk

“Az Inka Sweet Stevia nekünk nem csak egy termék, hanem egy életérzés, amivel harmóniába hozzuk a testünket a lelkünkkel. Minden nap esszük, isszuk és tapasztaljuk áldásos hatásait.”

Küldetésünk

Szeretnénk megmutatni Neked, hogy az Inka Sweet fogyasztásával, újra élvezheted az élet ÉDES oldalát, bűntudat nélkül.

Cselekedj és csatlakozz TE is édesen egészséges forradalmunkhoz!

Reméljük, hogy termékeink fogyasztásával, mi is hozzájárulhatunk az egészséges életmódváltás irányába tett erőfeszítéseidhez.