Hozzávalók:
- 400 g finomliszt
 - 30 g Inka Sweet
 - 
1 teáskanál mézeskalács fűszerkeverék
 - 
2 citrom héja
 - 
80 g mazsola
 - 
fél marék darabolt dió
 - 
1 kocka élesztő (50 g)
 - 
2 dl tej (lehet növényi tej is)
 - 
Ízlés szerint rum- és vanília aroma
 - 
2 tojás sárgája
 - 
165 g margarin
 
Hozzáadjuk a 2 dl langyos tejben feloldott élesztőt, az olvasztott margarint, két tojás sárgáját és az aromákat, homogén tésztát gyúrunk belőle (szükség esetén még adhatunk hozzá lisztet, hogy összeálljon a tészta).
Meleg helyen a duplájára kelesztjük, majd cipót formálunk belőle és sütőpapírral bélelt tepsire vagy püspökkenyér formába helyezzük, tetejét tojás sárgájával lekenjük.
Elkészítési idő/adag: 90 perc, 5 fő


