Inka Sweet

Zsákba InkaNyerj velünk titokban​ :)

Szia! Én vagyok Inka. Isten hozott, bárhonnan is fújtak ide a virtuális szelek! ​Meghívlak a nyereményjátékomra, amiben titok, hogy hány nyertest, és hogy mit fogunk kisorsolni. Én sem tudom előre csak sorsoláskor, de az biztos, hogy vagy édes, vagy egészséges, vagy minőségi lesz, vagy mindhárom egyszerre…

Isten hozott, bárhonnan is fújtak ide a virtuális szelek!

Zsákba Inka

​Meghívlak a nyereményjátékomra, amiben titok, hogy hány nyertest, és hogy mit fogunk kisorsolni. Én sem tudom előre csak sorsoláskor, de az biztos hogy vagy édes, vagy egészséges, vagy minőségi lesz, vagy mindhárom egyszerre…

Zsákba Inka nyereményekZsákba Inka - nyerj vele titokba ;)

(potenciális nyeremények: receptkönyv, éttermi meghívás, Inka Sweet csomag, egészséges életmódhoz kapcsolódó könyv, termék, vagy szolgáltatás, kupon, vásárlási utalvány, konyhaeszköz, stb.)

​Csatlakozz hozzánk és izgulj velünk te is :)

Miért Zsákba Inka? A játék címét a jellegéből (zsákba macska), és ​a nevemből raktuk össze (Inka). Mellesleg a törzskönyv szerinti nevem: Hubertus Primus Che Guevara Rosso. Így viszont nem lehet engem ​hívni, mert nem ​megyek oda​. ​A tudományos nevem pedig: Inkusz Fantasztikusz, de te csak szólíts nyugodtan Inkusznak.

Hogyan ​vehetsz részt ​a sorsoláson? Nagyon egyszerű: ha még nem tetted meg, lájkold a Facebook oldalunkat alább, majd ​iratkozz fel a sorsolásra az űrlap segítségével. A sorsolás időpontja: 2018 Június 1.

Ennyi :) (plusz még pár izgi meglepi feliratkozás után… ;)

1

​​LÁJKOLD A FACEBOOK OLDALUNKAT

​(​ha már megtetted, köszönjük szépen :)

​2

​TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT

​(feliratkozás után vár pár meglepi… :)

Ez a játék 2018 június elsején, 12:00 órakor lezárult. Eredményhirdetés 2018 június 4-én, hétfőn.

Minden kedves résztvevőnek köszönjük a jelenlétet :)

Ⓒ ​Minden jog fenntartva – ​Inka Sweet Kft.

Játékszabályzat | Adatvédelmi nyilatkozat